Wednesday 16 February 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Wednesday 16 February 2011

Την 12/2/2011 διοργανώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου της Κομοτηνής, το πρωτάθλημα Παγκρατίου Βορείου Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος, με την συμμετοχή 17 συλλόγων. Το πρωτάθλημα περιείχε ...
αγωνίσματα παίδων(παλαίσματα, επιδείξεις τεχνικών ικανοτήτων), αξιολόγηση τεχνικής ικανότητας στο αγώνισμα (Πολυδάμας) και αγώνες Παγκρατίου για όλες τις ηλικίες και κατηγορίες.
Ο σύλλογος Ορφέας Αλεξανδρούπολης συμμετείχε με δύο αθλητές στην κατηγορία των αγένειων ανδρών από 18 έως 19 ετών και στις κατηγορίες των 68-74 και 74-81 κιλών, με τους αθλητές Αρτούρο Χαρουπιουνιάν και Κωνσταντίνο Τραμουντάνη αντίστοιχα, οι οποίοι και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο έκαστος στην κατηγορία του.
Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και ο προπονητής τους κ. Ιωάννης Μαλτέζος, νοιώθουν την ανάγκη να συγχαρούν για την εκπληκτική τους παρουσία και κατάκτηση των δύο χρυσών μεταλλίων τους δύο αθλητές τους και να τους ευχηθούν να συνεχίσουν με την ίδια επιμονή και υπομονή το μακρύ αθλητικό τους ταξίδι, που είναι συνάμα και το ταξίδι της ζωής τους στην καλλιέργεια της φιλόπονης αρετής.

No comments:

Post a Comment

Θα δημοσιεύονται όλα ανεξαιρέτως τα σχόλια εκτός από αυτά με ανάρμοστο περιεχόμενο τα οποία και θα διαγράφονται αμέσως.

Αρχειo αναρτησεων