Wednesday 21 November 2012

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ

Wednesday 21 November 2012

 Στις 16-18/11/2012 διεξήχθη το 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος στη Σπάρτη. Ο Πέτροβιτς Θεόδωρος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην  κατηγορία των εφήβων παγκρατίου ημιεπαφής και χάλκινο μετάλλιο πλήρους επαφής. Ο Τραμουντάνης Σωτήριος κατέκτησε το  χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των ανδρών παγκρατίου ημιεπαφής. Επίσης συμμετείχαν ...
οι αθλητές Χαρουτιουνιάν Αρτούρ στην κατηγορία των νέων παγκρατίου ημιεπαφής και ο Σταμπολίδης Χρήστος στην κατηγορία των ανδρών παγκρατίου πλήρους επαφής. Το διοικητικό συμβούλιο και ο προπονητής τους κος Ιωάννης Μαλτέζος, συγχαίρουν τους παραπάνω αθλητές για την κατάκτηση των μεταλλίων τους και τη συμμετοχή τους. Εύχεται επίσης στους Πέτροβιτς Θεόδωρο και Τραμουντάνη Σωτήριο Καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις!

Στράτος Τραμουντάνης

1 comment:

Γιάννης Τσαταλμπασίδης said...

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά! Ακόμη και σε αυτά που δεν κατάφεραν να πάρουν μετάλλιο! Πάνω από όλα μετράει ο αγώνας το κουράγιο και η θέληση για νίκη! Πρωταθλητής είναι αυτός που καταφέρνει να σηκωθεί όταν όλοι οι άλλοι το θεωρούν αδύνατο! Επίσης θερμά συγχαρητήρια και στον δάσκαλό τους! Η καλή δουλειά πάντα ανταμείβεται!

Post a Comment

Θα δημοσιεύονται όλα ανεξαιρέτως τα σχόλια εκτός από αυτά με ανάρμοστο περιεχόμενο τα οποία και θα διαγράφονται αμέσως.

Αρχειo αναρτησεων